View Blog:

Nutrilite™

NUTRILITE™ NUTRILITE este lider mondial în domeniul vitaminelor şi al suplimentelor alimentare.* Este o marcă de vitamine şi suplimente alimentare care oferă o gamă completă de produse pentru o nutriţie şi o stare generală bună, inclusiv vitamine şi minerale esenţiale, antioxidanţi, suplimente pe bază de plante, produse de nutriţie pentru persoane ce duc un stil de viaţă activ şi produse de înlocuire a meselor. *Sursa: Euromonitor International Limited; conform cifrei globale de vânzări de vitamine şi suplimente alimentare din 2010. De ce NUTRILITE Marca NUTRILITE a fost creată în urmă cu peste 75 de ani de Carl Rehnborg - un pionier în domeniul nutriţiei. Pasiunea sa a fost descoperirea relaţiei dintre nutriţie şi sănătate. În prezent, sub conducerea fiului lui Carl, Dr. Sam Rehnborg, următoarea generaţie de cercetători, oameni de ştiinţă şi specialişti păstrează moştenirea NUTRILITE continuând să producă suplimente alimentare inovatoare, de cea mai bună calitate. Fermele NUTRILITE ocupă o suprafaţă de peste 2600 de hectare, iar aici plantele sunt cultivate şi procesate prin metode naturale, sustenabile, în armonie cu natura. Aproximativ 15.000 de teste de calitate sunt realizate în fiecare lună şi peste 400.000 de evaluări ale produselor în fiecare an. Folosim numeroase teste de calitate pentru a ne asigura că produsele NUTRILITE includ doar ingrediente de cea mai bună calitate. Fiecare ingredient este cercetat şi testat amănunţit. Disponibile în peste 50 de ţări, produsele NUTRILITE oferă noi oportunităţi în domeniul nutriţiei pentru milioane de oameni din întreaga lume. La nivel global, gama NUTRILITE include 200 de produse printre care suplimente alimentare, alimente şi băuturi. În acest mod a devenit marca NUTRILITE un lider global în domeniul nutriţiei şi îşi menţine această poziţie şi în prezent.

View Blog:

Produsele ARTISTRY™

Artistry ™   Îngrijire bazată pe cele mai noi tehnologii din domeniul cosmetic, cu rezultate vizibile - aceasta este gama premium ARTISTRY™ de îngrijire a tenului şi produse sofisticate de machiaj. ARTISTRY stabileşte standarde pentru ştiinţă şi cercetare în domeniul îngrijirii tenului punându-vă la dispoziţie tehnologia de care aveţi nevoie pentru a controla aspectul tenului şi a vă pune în valoare frumuseţea individuală. Iată ce face din ARTISTRY una dintre primele cinci cele mai vândute mărci premium de produse de îngrijirea tenului din lume.  *Sursa Euromonitor International Limited; Produse de înfrumuseţare şi îngrijire personală 2011, categoria produse cosmetice premium şi sub-categoria produse premium pentru îngrijirea pielii, valoare globală RSP în 2010.       Descoperiţi adevărata frumuseţe Încă din 1968, ARTISTRY a ocupat o poziţie de top în domeniul cercetării şi tehnologiei, stabilind standarde în cercetarea îngrijirii tenului şi oferind rezultate de durată, benefice fiecărui tip de ten. Prin eforturile unei echipe de peste 700 de cercetători, ingineri şi dermatologi din întreaga lume, fiecare produs ARTISTRY reprezintă o fuziune între ştiinţă şi natură, cu beneficii maxime în fiecare zi. Aceste beneficii se simt şi sunt vizibile imediat. Mai mult, produsele noastre îmbină cele mai avansate cercetări cu experienţa personală, pentru a oferi soluţii individuale care vă evidenţiază frumuseţea personală.

View Blog:

Ingrijirea casei!

Ingrijirea casei! Gama de produse AMWAY HOME pentru îngrijirea locuinţei pentru rufe, suprafeţe şi vase oferă curăţare de înaltă performanţă şi are la bază BIOQUEST FORMULA™. Aceste combinaţii unice de formule conţin ingrediente obţinute natural, care nu numai că oferă o curăţenie excelentă, dar sunt şi delicate cu mediul.

View Blog:

GLISTER

GLISTER™ Produsele de igienă orală GLISTER vă oferă protecţia proactivă de care aveţi nevoie pentru a vă menţine zâmbetul frumos zi de zi. Folosind formule ştiinţifice, produsele GLISTER ajută la rezolvarea problemelor înainte ca acestea să apară, acoperind toate nevoile dumneavoastră pentru un regim de igienă orală uşor de urmat, de la periuţa de dinţi şi pasta de dinţi până la apa de gură şi spray-ul pentru împrospătarea respiraţiei.

View Blog:

BODY SERIES

BODY SERIES Gama BODY SERIES™ de produse de îngrijire a corpului conţine produse hidratante de înaltă performanţă, săpunuri şi geluri de duş, deodorante şi antiperspirante concepute pentru a răspunde tuturor nevoilor tenului. Hidratarea epidermei   Loţiunea hidratantă G&H conţine glicerină, miere şi alantoină. Alatoina,     cunoscută pentru proprietăţile ei calmante are o formulă uşoară şi delicată care hidratează, catifelează şi protejează epiderma. Pentru o hidratare de lungă durată încercaţi Loţiunea hidratantă pentru mâini şi corp BODY SERIES™.   Bogată în proteine de grâu, aceasta îmbunătăţeşte vizibil epiderma şi o protejează de efectele nocive al

View Blog:

Gândiţi în perspectivă, cu ARTISTRY

 Michelle D'Allaird Gândiţi în perspectivă, cu ARTISTRY Michelle D’Allaird, Expert şi Trainer în Îngrijirea Tenului ARTISTRY, vă arată cum vă puteţi scoate frumuseţea la lumină, datorită principiului de gândire avansată propus de ARTISTRY. Sunt sigură că sunteţi familiarizaţi cu expresia „gândire avansată”. Înseamnă să gândeşti în perspectivă, să te pregăteşti pentru viitor şi să fii cu câţiva paşi înaintea celorlalţi. Ei bine, exact acelaşi lucru face şi ARTISTRYTM în domeniul frumuseţii: descoperă noi orizonturi. De aceea am ales sintagma de „Frumuseţe avansată”. Frumuseţea avansată se bazează pe trei principii fundamentale ale mărcii: DESCOPERIRE, IMAGINAŢIE şi INOVAŢIE. Aceste principii au fost alese pentru

View Blog:

Transformaţi-vă Tenul - cu "Artistry"

Michelle D'Aillard - Expert şi Trainer "Artistry"     Transformaţi-vă tenul - cu "Artistry"

View Blog:

Sistemul De Tratare A Apei Espring

    Apa are sentimente, energie, memorie si viata!   Apa, un cuvant atat de banal, un lucru atat de obisnuit pentru foarte multi dintre noi, apa, ramane un mister. Iar in ciuda multelor studii si cercetari care s-au facut in ultimii ani, nu am reusit inca sa intelegem ce este cu adevarat apa. Nimeni nu a reusit sa inteleaga de ce apa isi creste densitatea la temperaturi scazute, in comparatie cu restul lichidelor care nu se comporta astfel si se contracta cand e rece .

View Blog:

Colectia Premium Spa

PENTRU CORP. PENTRU SUFLET. PENTRU DUMNEAVOASTRĂ. Intraţi în atmosfera armonioasă specifică Asiei, răsfăţându-vă cu minunata colecţie spa. Aceasta valorifică tradiţiile estului, oferindu-vă momente derelaxare deplină. Nu mereu putem să evadăm din rutină pentru câteva săptămâni la rând, însă câteva ore de răsfăţ absolut, în care să putem savura fiecare moment special de relaxare, ar putea fi la îndemâna oricui. Produsele Colecţiei Premium Spa au fost special create pentru a contribui la reducerea stresului, pentru a vă revigora şi proteja corpul şi spiritul. Produsele delicate au o aromă subtilă de ceai alb.

View Blog:

Satinique - gama revolutionara de sampoane

AMWAY

View Blog:

Descoperiti beneficiile acizilor grasi Omega-3

Descoperiţi beneficiile acizilor graşi Omega-3   Ce sunt acizii graşi? Acizii graşi sunt grăsimi necesare organismului uman. Aceştia pot fi mononesaturaţi, polinesaturaţi sau saturaţi. Aceştia conţin atomi de carbon, hidrogen şi oxigen. Acizii graşi nesaturaţi sunt consideraţi „grăsimi bune”, contribuind la menţinerea nivelului normal de colesterol. Aflaţi de ce acizii graşi Omega-3 vă ajută să duceţi o viaţă sănătoasă. Un regim alimentar fără grăsimi este benefic pentru sănătate. Oare aşa să fie? Majoritatea oamenilor consideră că este important să reducem cât mai mult aportul de grăsimi. Însă nu toate grăsimile sunt dăunătoare. Din contră, unele contribuie la îmbunătăţirea stării generale şi la o mai bună absorbţie a vitaminelor. Aţi auzit vreodată de acizii graşi Omega-3? Aceştia sunt „grăsimi bune”, esenţiale pentru buna funcţionare a organismului. Acizii graşi polinesaturaţi Omega-3 sunt de trei tipuri: acidul alfa-linolenic (ALA), acidul docosahexaenoic (DHA) şi acidul eicosapentaenoic (EPA). Aşadar, ce rol au acizii graşi Omega-3?

View Blog:

Colectia Artistry Creme Luxury

Colectia ARTISTRY Creme LuXury 1. Crema pentru ochi Crema pentru ochi ARTISTRY™ Creme LuXury este un produs hidratant bogat și rafinat, conceput cu ajutorul celor mai recente tehnologii și are la bază ingrediente unice. Cantitate  (produs de lux - 15 ml). Descriere Această cremă asigură un tratament complex pentru îngrijirea zonei ochilor la 360 de grade, are o textură mătăsoasă, un ambalaj elegant, iar rezultatul este pur şi simplu transformator.  

View Blog:

Patru “Prieteni” Pentru Bucatarie Ta

Patru “prieteni” pentru bucatarie ta   1.   Detergent lichid concentrat pentru vase DISH DROPS™   - pentru vase curate

View Blog:

iCook

iCook Gama de vase de gătit iCook a fost concepută inteligent şi realizată cu măiestrie pentru a oferi rezultate perfecte şi un gătit sănătos de fiecare dată. Setul de vase de gătit iCook din inox este mai mult decât o colecţie de vase de bucătărie de calitate. Este un sistem atent planificat în care fiecare oală, tigaie sau capac şi accesoriu funcţionează eficient cu toate celelalte componente pentru a vă ajuta să creaţi feluri de mâncare ispititoare care păstrează calităţile nutritive ale alimentelor şi folosesc mai puţine grăsimi. Avantajele gătitului supraetajat Gătitul supraetajat este foarte practic cu ajutorul setului dumneavoastră de vase iCook din oţel inoxidabil. Puteţi pregăti mai multe feluri de mâncare în acelaşi timp prin poziţionarea unui vas deasupra altuia. Setul de vase a fost special creat pentru a asigura distribuţia uniformă a căldurii esenţială pentru gătitul supraetajat. Gătitul supraetajat vă ajută să economisiţi spaţiu, energie şi bani. Trebuie să sincronizaţi timpul necesar pentru gătit pentru a vă asigura că toate felurile de mâncare sunt preparate în aproximativ acelaşi interval de timp.

View Blog:

Un lider mondial

Un lider mondial Sistemul de purificare a apei de înaltă tehnologie de la Amway este apreciat în întreaga lume. Veşti importante: eSpring™ este cea mai bine vândută marcă din lume de sisteme casnice de tratare a apei!* https://secure.fanbox.com/Provide/Listing.aspx?listing=0W6u9VmrZPHzLbMVdSS2oA2& După treizeci de ani de dezvoltări şi vânzări de succes ale acestui sistem revoluţionar

View Blog:

O viata plina de zâmbete!

O viaţă plină de zâmbete Cei trei paşi simpli ai unei igiene orale corecte sunt: periajul, utilizarea aţei dentare şi clătirea. Igiena orală înseamnă mai mult decât un zâmbet frumos. Aceasta previne tartrul, cariile, afecţiunile gingivale şi respiraţia urât mirositoare. Îngrijirea dinţilor este la fel de importantă ca și îngrijirea tenului şi a corpului. Aşa cum ştim cu toţii, avem nevoie de dinţi pentru a mesteca alimentele, astfel încât acestea să poată fi digerate uşor. Dar ştiaţi că o serie de studii clinice sugerează că există o relaţie între periodontită (inflamaţia gingiilor) şi afecţiunile cardiovasculare?  Peria

View Blog:

O casa curata.

      L.O.C. Plus SEE SPRAY pentru curățarea geamurilor  Întâmpinați primăvara cu o casă curată cu ajutorul produselor AMWAY HOME!   Camere mai luminoase cu Spray-ul pentru curățarea geamurilor L.O.C. Plus SEE SPRAY!

View Blog:

Un ten ce radiaza de frumusete

          Un ten ce radiază de frumusețe Cu ajutorul plantelor unice și al tehnologiei de ultimă generație. Gama de produse ARTISTRY IDEAL RADIANCE™ protejează, hidratează și redă strălucirea naturală a tenului cu ajutorul unei combinaţii de ingrediente active și îmbunătățește capacitatea epidermei de a produce antioxidanți*. * Antioxidanții protejează epiderma împotriva proceselor inflamatorii și factorilor agresivi din mediu. Frumuseţe tridimensională Tehnologia 3D utiliz

View Blog:

Masca revitalizanta - Satinique

View Blog:

Sampon hidratant

  Şampon hidratan

View Blog:

Un ten ce radiaza de fumusete!

Un ten ce radiază de fumusețe Soluția perfectă pentru un ten radiant, neted și catifelat.

View Blog:

Corector pentru imperfectiuni ARTISTRY IDEAL RAD

          Corector pentru imperfecțiuni ARTISTRY IDEAL RADIANCE™ O formulă concentrată pentru tratarea eficientă a petelor închise la culoare și a depigmentării epidermei, conferind tenului un aspect uniform și radiant.

View Blog:

Esenta pentru luminozitate ARTISTRY IDEAL RADIANCE

  Esență pentru luminozitate ARTISTRY IDEAL RADIANCE™ O esență fină şi concentrată, cu absorbție rapidă, ale cărei ingrediente active conferă tenului hidratare și luminozitate, reducând semnificativ efectele pigmentării. Piata: https://secure.fanbox.com/Provide/Listing.aspx?listing=5PdHH3_sseYL3hDE5KiqLQ2& Descriere Cu o textură fină şi concentrată, cu absorbție rapidă, Esența pentru luminozitate ARTISTRY IDEAL RADIANCE

View Blog:

Crema intens hidratanta pentru luminozitate ARTIST

Cremă intens hidratantă pentru luminozitate ARTISTRY IDEAL RADIANCE™ O cremă hidratantă concentrată, ce contribuie la uniformizarea tenului, conferindu-i un aspect mai luminos și  refăcându-i bariera naturală de hidratare https://secure.fanbox.com/Provide/Listing.aspx?listing=nfO2FnjFSYHkmIFqhgYRbA2& Descriere Crema intens hidratantă pentru luminozitate ARTISTRY IDEAL RADIANCE ajută la uniformizarea tenului, corectează petele pigmentare și hidratează în profunzime epiderma. În timpul zilei, Crema intens hidratantă pentru luminozitate asigură o creștere a nivelului de hidratare a tenului, conferindu-i luminozitate și un aspect radiant. Noaptea, această cremă acționează pentru a preveni deshidratarea, revigorând epiderma și conferindu-i un aspect revitalizat.

View Blog:

Cura cu suc de mere pentru curatarea ficatului

    Cura cu suc de mere pentru curățarea ficatului Menținerea sănătății ficatului este vitală, acesta fiind răspunzător de eliminarea toxinelor, asigurând astfel buna funcționare pentru întregul organism.  

View Blog:

Trucuri simple pentru a gati mai sanatos

Trucuri simple pentru a gati mai sanatos   Care este diferenta dintre o masa sanatoasa si una incarcata de calorii, grasimi nesanatoase si orice alta substanta considerata periculoasa pentru corpul uman? Simplu! Cateva substitutii care iti va face masa mult mai bogata in valoare nutritiva, fara a compromite deloc gustul.   Trucul 1: Substituie grasimile rele cu unele bune.   Cu totii stim cat este de greu sa renunti la deliciosul unt cand coci ceva. Totusi, stiai ca acel continut de grasimi

View Blog:

De ce amar este bun pentru sanatate

        De ce amar este bun pentru sanatate   Amareala pe papilele gustative este un nutrient. Amareala trimte o reactie chimica prin corp si are numeroase beneficii pentru sanatate. Cand indulcesti alimentele amare, adesea distrugi majoritatea beneficiilor pentru sanatate pe care le-ai putea obtine. Multi nutritionisti si experti in sanatate cred ca prea multe persoane adaptate industrializarii moderne au un deficit de substante amare, ceea ce, in parte, contribuie la cresterea bolilor digestive, a afectiunilor inflamatorii, a provocarilor imunitare sau la aparitia diabetului.

View Blog:

Dieta cu mere: cea mai rapida solutie de a pierde

    Dieta cu mere: cea mai rapida solutie de a pierde kilogramele in plus   Doriti sa pierdeti rapid cateva kilograme, fara sa apelati la produse costisitoare si mai putin recomandate pentru sanatatea dvs.? Dieta cu mere te ajuta sa pierzi 4 kilograme in 5 zile.  Merele ajuta la eliminarea toxinei, la imbunatatirea ratei metabolice si la scaderea procentului de grasime corporala. In plus, merele sunt bogate in vitamine si minerale, au un continut bogat de fibre si reduc nivelul colesterolului.  Iata cum puteti pierde 4 kilograme in 5 zile, apeland la dieta cu mere:

View Blog:

De ce sa mancam pere?

  De ce sa mancam pere?  7 beneficii pentru sanatate      Gustoase si aromate, perele contin cantitati importante de vitamine (C, A, E, complexul B) si minerale (zinc, sodiu, calciu, magneziu, potasiu, cupru si mangan) benefice organismului. Din pere se pot prepara dulceturi, compoturi, mancaruri, deserturi, nectaruri etc.   Perele, fructe de toamna delicioase si parfumate, nu trebuie sa lipseasca din cosul de cumparaturi datorita beneficiilor pe care ni le ofera. Contin apa in proportie de 80%, fibre, fier, vitamina C, vitamina A, vitamina E, vitamine din complexul B, acid folic, enzime, antioxidanti si minerale precum zinc, sodiu, clor, calciu, magneziu, potasiu, cupru si mangan.

View Blog:

GLISTER™ Multi-Action Flouride Toothpaste

           GLISTER™ Multi-Action Flouride Toothpaste      Size: 150 ml/200 g        Overview A multi-action fluoride toothpaste with SYLODENT™† Silica, provides optimum abrasivity for effective stain removal with enamel safe polishing. Clinically tested to remove plaque and fight cavities with regular brushing, leaving your teeth sparkling clean and fresh. Features

View Blog:

TOLSOM - îngrijirea tenului pentru barbati

TOLSOM - îngrijirea tenului pentru bărbaţi The TOLSOM range of men’s skincare products Gama de produse pentru îngrijirea tenului pentru bărbaţi TOLSOM cuprinde Produsul pentru curăţarea tenului cu acţiune delicată, Gelul pentru bărbierit şi Loţiunea tonică după ras, Gelul calmant şi hidratant pentru netezirea tenului şi Loţiunea facială hidratantă cu SPF15 pentru protecţie solară. The TOLSOM range of men’s skincare products include a gentle facial cleansing foam, shaving gel and a refreshing after shave, toning lotion, a smoothing and moisturising gel and a facial moisturising lotion with SPF 15 for sun protection.

View Blog:

My music - by Kass C

                     LADY IN RED - Chris De Burgh           

View Blog:

Old Music - by Kass C.

Michael Bolton - How Am I Supposed To Live Without You

View Blog:

Today, I am very sad !!!!

Funny cats annoying dogs - Cute animal compilation

View Blog:

My songs - by Kass C

Silento - Watch Me 

View Blog:

My sad moments - by Kass C

Mi-e Dor De Tine Mama - Fuego 

View Blog:

Fundal

View Blog:

Music! by Kass

  Omar Akram - A day with you     

View Blog:

Beautiful songs !

Adele - My same

View Blog:

Great songs !

  Michael Bolton - Said I Loved You but I lied

View Blog:

This is Romania!

  Constantin Brâncuși - La umbra marilor copaci nu crește nimic  

View Blog:

Colinde, obiceiuri de CRACIUN si ANUL NOU!

  Străjerii Bucovinei, Pojorâta - Jocuri bucovinene  

View Blog:

Visit Romania!

  Delta Vacareşti, triumful naturii asupra orasului   De sus, de pe digul ce inconjoara zona pe care noi, bucurestenii, o numim Delta Vacaresti, se vede orasul, cu bune si cu rele… Zona lacului este ultima ramasita dintr-o vasta zona de mlastini, maidane si gropi de la marginea Bucurestiului de altadata. În apropiere se afla pe vremuri si Manastirea Vacaresti, un monument de arta medieval, edificiu ctitorit în 1724 de Nicolae Mavrocordat.

View Blog:

Apa are sentimente, energie, memorie si viata!

View Blog:

Gradina Zoo Tg

View Blog:

Ateneul, cântecul românilor

View Blog:

My music - Kass

  Adele - Hello 

View Blog:

My friends & fans

View Blog:

Mancaruri usoare!

  Mazăre cu spanac     4 porţii  preparare 8 min.    2 cutii de mazăre (480 g masă scursă, în total)  1 lingură de pastă Tahini de susan (vezi mai jos)  50 g spanac frunze, fără tulpină  2 linguri de suc de lămâie  4 căţei de usturoi sare  ulei de măsline

View Blog:

7 lucruri pe care sa le faci

7 lucruri pe care să le faci înainte de o dietă   O cură de slăbire perfect adaptată nevoilor tale nu este de ajuns. Ai nevoie şi de o motivaţie puternică, de ajutor şi organizare, lucruri de care trebuie să te ocupi înainte de a începe dieta propriu-zisă. 1. CUMPĂRĂ-ŢI UN CÂNTAR   Majoritatea oamenilor îţi vor spune că nu trebuie să te cântăreşti prea des fiindcă rişti să te împiedici în cifre. Dar dacă nu te cântăreşti cum vei şti ce progrese ai făcut? Înarmează-te cu un cântar electronic foarte precis, care indică şi sutele de grame. Astfel, îţi vei da seama chiar dacă ai slăbit numai jumătate de kilogram, iar asta îţi va da o motivaţie în plus.

View Blog:

Pictori Romani

  Nicolae Grigorescu – primul dintre fondatorii picturii române moderne   

View Blog:

Slabesti în 60 de secunde!

  Slăbeşti în 60 de secunde!   Dacă dormi opt ore pe noapte, înseamnă că stai trează 16 ore pe zi, adică 960 de minute. Cu atâtea minute la dispoziţie sigur îţi permiţi să iroseşti câteva pentru a folosi mici trucuri ce te ajută să slăbeşti chiar fără să-ţi dai seama. Lucrurile mici repetate pe termen lung înseamnă o slăbire lentă, dar sigură şi fără efectul yo-yo.  Dacă îţi intră în rutina zilnică trucurile de mai jos te ajută să slăbeşti mai repede decât prin simpla cură de slăbire. Şi nici unul din ele nu-ţi va răpi mai mult de 60 de secunde. • Bea apă înainte de fiecare masă.Este dovedit ştiinţific faptul că cei care beau două pahare de apă înaintea fiecărei mese consumă mai puţine calorii. În cadrul unui studiu, cei care au folosit acest truc au slăbit cu 2,5 kilograme mai mult în 12 săptămâni.

View Blog:

Nutrilite sponsorizeaza, sustine campionii!!

View Blog:

Românce faimoase – Simona Maierean, prima femeie p

Românce faimoase – Simona Maierean, prima femeie pilot de avion supersonic din România.   S-a născut în satul Comănești, județul Suceava. A rămas fără mamă la vârsta de 4 ani și a crescut-o bunica. De mică și-a dorit să zboare și… pe 13 martie 2009 devenea prima femeie pilot de supersonic din România, la Baza 95 din Bacău. „Eram foarte fericită. Îmi aduc aminte perfect momentul decolării. Până atunci aveam puține emoții pentru că nu știam dacă este o meserie care chiar mi se potrivește, dacă sunt făcută pentru asta. Până nu am zburat, nu știam exact ce înseamnă. Poți să îți dorești și să nu fi bun, dar mi-am dat seama, după primul zbor, că nu are rost să îmi fac griji. Domnul comandor Ion David a fost primul meu instructor pe MIG 21 Lancer. Cu el am zburat pentru prima dată pe MIG 21 Lancer”, a declarat Simona Maierean pentru pilotmagazin.ro Primul său zbor cu un supersonic a durat o oră și s-a înălțat la peste 10.000 de m.

View Blog:

Un factor al îmbatrânirii tenului: zaharul

Un factor al îmbătrânirii tenului: zahărul Michelle D’Allaird relatează cum se leagă consumul de zahăr de posibilitatea apariției ridurilor.   Produse excepționale pentru starea dumneavoastră de bine Serul anti-rid pentru fermitate ARTISTRY™ INTENSIVE SKINCARE este un ser cu o formulă specială care include retinol și ingrediente puternic anti-oxidante, pentru a crește producția de colagen. NUTRILITE Vitamina C Plus este, de asemenea, un mijloc de a susține sistemul imunitar al organismului. Starea de sănătate se reflectă întotdeauna asupra tenului, de aceea este important să aveți grijă de dumneavoastră! Se vorbește atât de mult despre legătura dintre frumusețea interioară și cea exterioară și despre procesul fiziologic de îmbătrânire, încât se poate crea cu ușurință confuzie. Unul dintre cele mai importante aspecte asupra căruia se concentrează industria îngrijirii tenului la momentul actual este procesul de îmbătrânire prin glicozilare. Glicozilarea este „zaharisirea” celulelor. Practic, aceasta are loc în fiecare celulă a corpului, inclusiv la nivelul epidermei. Organismul folosește zahărul pentru a genera energie celulară. Însă cantitățile excesive de zahăr sunt nocive atât pentru organism, cât și pentru epidermă. În epidermă, moleculele de zahăr se leagă de proteine, precum colagenul și elastina, și formează substanțe cunoscute ca produși finali de glicare, denumiţi prescurtat AGE (Advanced Glycation End products). AGE-urile determină legarea încrucișată a fibrelor de colagen (făcându-le inflexibile, ceea ce cauzează apariția liniilor fine și a ridurilor), declanșează inflamarea, creează enzime care degradează funcția și comportamentul proteinelor și privează organismul de sistemul său natural de regenerare prin antioxidanți.

View Blog:

O privire de ansamblu asupra marcii HYMM

View Blog:

Derek Hough & Amy Purdy

           Amy Purdy & Derek         Hough - Argentine Tango

View Blog:

Studiile confirma efectele pozitive ale Omega3

View Blog:

Lumea produselor Amway!

  Alimentația poate fi ceva simplu Vitamine şi suplimente alimentare Adesea, programele noastre ocupate ne constrâng să facem compromisuri în ceea ce privește alimentația. Vă prezentăm o cale ușoară de a vă suplimenta dieta. Faceți un duș, vă spălați pe dinți, vă îmbrăcați, vă aranjați părul, vă pregătiți geanta, vă căutați cheile… și ieșiți pe ușă. Dacă așa sună rutina dumneavoastră de dimineață, cu siguranță nu sunteți singur. Dar cu toată această agitație, cum să găsiți timp pentru micul dejun – mai ales genul de mic dejun sănătos și echilibrat care vă va asigura energia necesară pentru întreaga zi?

View Blog:

My Beautiful relaxing songs.

  Richard Abel - Les amours lointaines

View Blog:

Autumn's Days!

  Ilie Micolov - Sarut Mana Doamna

View Blog:

November's Blogs

  Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You

View Blog:

Happy Birtday Romania!

  Furdui Iancu - Asa-i romanul

View Blog:

Colinde !

  Fuego - Nicaieri nu-i ca acasa

View Blog:

Happy New Year 2017 !!!

  Happy New Year 2017  

View Blog:

Prajitura cu mere si branza!

  Prajitura cu mere si branza   Ingrediente:

View Blog:

Crema de Ton cu Avocado

Crema de Ton cu Avocado   Pentru o gustare sau un mic dejun sanatos, crema de ton cu avocado, este tot ce imi pot dori. Se pregateste foarte usor, cu ingrediente simple si la indemana.

View Blog:

SALATA MIMOZA CU SUNCA

  SALATA MIMOZA CU SUNCA   Salata mimoza in varianta cu sunca se pregateste usor, cu ingrediente putine si este foarte gustoasa. Poate fi o varianta de salata aperitiv pentru orice masa festiva in familie sau chiar si pentru sarbatori. INGREDIENTE:

View Blog:

SALATA DE ROSII CU AVOCADO

SALATA DE ROSII CU AVOCADO Mic dejun de vacanta sau gustare rapida, perfecta pentru zilele calduroase de vara: salata de rosii cu avocado. Evident o putem incerca oricand, dar cele mai bune rosii sunt cele de vara, asa ca profitam cat putem de mult de gustul lor.

View Blog:

CARTOFI UMPLUTI CU SALATA DE SARDINE

    CARTOFI UMPLUTI CU SALATA DE SARDINE INGREDIENTE:

View Blog:

TOCANITA DE CARTOFI CU CARNATI SI BACON

Tocanita De Cartofi Cu Carnati Si Bacon   Nu am facut tocanita de cartofi de foarte mult timp. Este cea mai buna, mai simpla si mai gustoasa tocanita de cartofi pe care o fac si v-o recomand cu drag. INGREDIENTE

View Blog:

CIORBA DE OASE AFUMATE

    CIORBA DE OASE AFUMATE  Nu stiti ce fel de ciorba sa mai gatiti? Iata o reteta de ciorba cu oase garf afumate, plina de arome, care te imbie sa o savurezi. Se face rapid si usor si este perfecta pentru acest sezon. INGREDIENTE:

View Blog:

Ciorba Taraneasca De Porc

Ciorba Taraneasca De Porc       Cel mai mult imi place la aceasta ciorba taraneasca de porc multitudinea de legume si culorile acestora. INGREDIENTE:

View Blog:

Salata De Naut Cu Avocado La Borcan

Salata De Naut Cu Avocado La Borcan Salata la borcan (salata to-go) cu naut si avocado este salvarea mea pentru zilele in care am multa treaba si nu apuc sa iau pranzul acasa sau in oras. Mai sunt si astfel de zile, cred ca multi stiu ce inseamna acest lucru. Daca nu aveti la birou sansa sa incalziti o mancare si nici sa comandati, aceasta poate fi o idee buna, astfel incat sa nu ratam o masa cu vitamine, sanatoasa si foarte usor de pregatit. Iata cat de simplu se pregateste: INGREDIENTE:

View Blog:

Salata De Ton Cu Andive

Salata De Ton Cu Andive   Salata de ton cu andive si porumb sau o salata improvizata cu ce aveam la indemana prin casa. Simpla, gustoasa, usor de pregatit, asa ca retineti ideea.  INGREDIENTE:

View Blog:

Tarta Cu Mere – Reteta Vegana

Tarta Cu Mere – Reteta Vegana Tarta cu mere, cu blat din aluat dospit, incredibil de delicioasa pentru o reteta in care nu folosim oua, lapte si unt. Blatul se pregateste foarte usor, asa ca orice incepator in ale gatitului va reusi sa pregateasca aceasta tarta cu mere. INGREDIENTE: Pentru blat: 250 g faina 1 varf cutit sare

View Blog:

Budinca de Orez cu Lapte si Crema de Branza

.   Budinca de Orez cu Lapte si Crema de Branza   Budinca de orez cu lapte si crema de branza este acel desert simplu cu ingrediente la indemana oricui. Se pregateste foarte usor, asa ca putem sa ii rasfatam pe cei dragi cu ceva bun, cu arome si gusturi ce ne aduc aminte de propria copilarie.

View Blog:

CLATITE CU SPANAC, RICOTTA SI D... by Kass Craciun

CLATITE CU SPANAC, RICOTTA SI DOUA SOSURI Reteta de clatite cu spanac, ricotta si doua sosuri o am de la prietena mea, Mihaela. Din momentul in care mi-a spus cum a pregatit-o am stiu ca o voi face cat mai rapid. Nimic complicat, cu ingrediente la indemana oricui, aceasta reteta are tot ce ii trebuie pentru a va convinge sa o pregatiti de cate ori veti avea ocazia.

View Blog:

Paine Felii Cu Pesto, Rosii Uscate Si Parmezan

Paine Felii Cu Pesto, Rosii Uscate Si Parmezan Paine felii cu pesto, rosii uscate si parmezan este perfecta pentru o seara petrecuta cu prietenii la un pahar de bere sau vin. Insoteste un platou de aperitive reci, dar merge si langa omleta, branza sau legume coapte.

View Blog:

Galette De Rois – Placinta Regilor

Galette De Rois – Placinta Regilor Galette de rois, numita si placinta regilor, se mananca in mod special in data de 6 ianuarie cand catolicii sarbatoresc Epifania, dar o putem savura in toata luna ianuarie. Umplutura poate varia in functie de zona sau preferinte, cel mai des intalnita fiind frangipane dar gasim si variante cu ciocolata, fistic, mere sau variante sarate. In interiorul placintei se ascunde o boaba de fasole, iar cel care o va descoperi devine rege pentru o zi, purtand o coronita aurie. Reteta pe care v-o prezint azi este ultra rapida, usor de pregatit si plina de savoare.

View Blog:

Oua Umplute cu Ton

Oua Umplute cu Ton    Oua umplute cu ton am mai pregatit si in trecut, dar am sa va arat trei variante rapide si super gustoase pe care le veti putea pregati pentru mesele festive. Avand in vedere ca revelionul bate la usa, retineti ideea. Le puteti pregati cu cateva ore inainte (2- 3 ore), le acoperiti cu o folie alimentara si le puneti la rece pana le serviti. Pentru umplutura am folosit conservele de ton RIO Mare, pentru ca sunt preferatele mele si am vrut sa profit si de produsele lansate de curand. Aroma, gustul si culoarea tonului mi se par absolut perfecte pentru orice reteta as alege. Avem prezentate mai jos cele 3 variante de retete de oua umplute cu ton RIO Mare. INGREDIENTE: 1. Oua umplute cu ton RIO Mare si capere: 160 g ton RIO Mare in ulei de masline 8 oua 24 capere sare piper 1 lingura suc lamaie 1 lingura maioneza pentru decor 2. Oua umplute cu salata de ton RIO Mare cu amestec mexican si avocado

View Blog:

Briose Vegane cu Lamaie

Briose Vegane cu Lamaie   Briose vegane cu lamaie – o reteta foarte usor de pregatit, cu un gust super delicios. Daca nu tineti sa inlocuiti zaharul clasic cu cel de cocos, obtineti probabil cele mai ieftine prajiturele si va asigur ca nimeni nu va sti ca nu au unt, lapte sau oua. INGREDIENTE: (pentru 6-8 buc)

View Blog:

“Tort” Rondele de Pizza

    “Tort” Rondele de Pizza     “Tort” rondele de pizza este un fel de paine umpluta, realizata din aluat si umplutura folosita pentru pizza cu sunca, masline si ciuperci. Desigur, umplutura poate fi schimbata dupa gustul fiecaruia. Partea buna este ca in cazul in care ramane ceva poate fi mancata la micul dejun cu mezel sau alaturi de o salata bulgareasca sau o salata greceasca. INGREDIENTE: (pentru o forma cu diametrul de 28 cm) Pentru blat: 500-530 g faina + faina pentru masa de lucru 20 g drojdie proaspata (7 g drojdie uscata) 30 ml ulei masline

View Blog:

Briose Cu Mere Si Scortisoara

Briose Cu Mere Si Scortisoara     Briose cu mere si scortisoara, reteta cu parfum de toamna, speciala, apetisanta si fina. Ar putea parea banala, dar cand este vorba de iubire totul prinde alt sens, iar de aici pornesc si ideile mele pentru rasfaturile dulci pe care le pregatesc pe post de gustare sau mic dejun. INGREDIENTE: 1 mar mediu-mare (sau 2 mere mici) 2 oua 50 g zahar 1 lingurita zahar cu aroma scortisoara + pudra scortisoara cat prindem intre doua degete

View Blog:

Prajitura Cu Foi De Cacao Si Cr... by Kass Craciun

    Prajitura Cu Foi De Cacao Si Crema De Vanilie Prajitura cu foi de cacao si crema de vanilie este una din cele mai bune prajituri cu foi. Mi se pare ca aceste foi se intind cel mai usor, atat de usor incat pierdem mai mult timp cu pastrarea dimensiunilor dorite. Secretul foilor de cacao este sa le intindem cat sunt inca caldute.

View Blog:

Inimioare Cu Nutella

Inimioare Cu Nutella Inimioare din aluat dospit, umplute cu Nutella, fac deliciul diminetilor noastre, dar sunt perfecte in orice moment al zilei cand ne dorim ceva dulce. Si, pentru ca se apropie Valentine’s day, retineti ideea  INGREDIENTE: (pentru 20 buc) 250 g faina + faina pentru masa de lucru

View Blog:

CARTOFI COPTI UMPLUTI CU BRANZETURI SI VERDETURI

CARTOFI COPTI UMPLUTI CU BRANZETURI SI VERDETURI Cartofii copti, umpluti cu diverse toppinguri merg de minune in perioada mai rece, dar eu nu mai am rabdare si i-am pregatit mai repede, cu o umplutura usor de realizat si de adaptat dupa gustul si proviziile din casa. Cine mai are pofta de un cartof umplut?

View Blog:

Chec Cu Inimioara

    Chec Cu Inimioara   Chec cu inimioara a fost inspirat de reteta de chec cu bradut – am modificat putin cantitatile si a iesit ceva tare bun. Sper sa va placa si sa inspire si pe voi. 

View Blog:

Tort Ferrero Rocher by Kass Craciun

    Tort Ferrero Rocher Zilele speciale din viata noastra cer ceva special.  Tort Ferrero Rocher sau declaratia mea de dragoste pentru deserturi ciocolatoase, ar putea fi o sugestie buna pentru petreceri sau atunci cand sarbatorim ceva.

View Blog:

Briose Vegane Cu Lamaie by Kass Craciun

  Briose Vegane Cu Lamaie     Briose vegane cu lamaie – o reteta foarte usor de pregatit, cu un gust super delicios. Daca nu tineti sa inlocuiti zaharul clasic cu cel de cocos, obtineti probabil cele mai ieftine prajiturele si va asigur ca nimeni nu va sti ca nu au unt, lapte sau oua.

View Blog:

Chec Cu Crema De Branza Si Afine

    Chec Cu Crema De Branza Si Afine   Chec cu crema de branza si afine –  l-am pregatit acum cateva zile  cand aveam un chef nebun de noi experimente in bucatarie. Acum il voi savura cu placere maxima, ceea ce va doresc si voua!

View Blog:

Prajitura Cu Foi De Cacao Si Creama De Vanilie

    Prajitura Cu Foi De Cacao Si Creama De Vanilie Prajitura cu foi de cacao si crema de vanilie este una din cele mai bune prajituri cu foi. Mi se pare ca aceste foi se intind cel mai usor, atat de usor incat pierdem mai mult timp cu pastrarea dimensiunilor dorite. Secretul foilor de cacao este sa le intindem cat sunt inca caldute.

View Blog:

Biscuiti Cu Vitrilalii

  Biscuiti Cu Vitrilalii Reteta de baza a acestor biscuiti vitrati o stim probabil cu totii, am primit-o si la cursul de cofetarie pe care l-am facut vara trecuta, dar o transformam in bijuterii pentru brad sau in diverse alte forme pentru a le aduce o mica bucurie celor dragi.

View Blog:

CHEESECAKE CU SPECULOOS SI VISINE

CHEESECAKE CU SPECULOOS SI VISINE    

View Blog:

Cupcakes Bounty

  Cupcakes Bounty Cupcakes Bounty – prajiturele mega delicioase pentru petrecerile celor mici sau pentru candy baruri la petrecerile celor mari. Eu as spune ca realizarea lor se impunea dupa ce am pregatit batoane Bounty de casa sau prajitura Bounty. Si as mai spune ca sunt perfecte!

View Blog:

Negresa Cu Banane – Reteta Diabetici

Negresa Cu Banane – Reteta Diabetici In ultima vreme am avut cateva cereri de retete de la persoane care sufera de diabet sau care isi doresc prajituri fara zahar. Cel mai mult imi place sa folosesc zaharul de cocos pentru a inlocui zaharul tos. Este singurul care pastreaza gustul prajiturilor clasice, este natural si are un indice glicemic mic (30) –  atat cat are un grepfruit sau o mandarina. In  Asia este folosit de cateva mii de ani si aduce un aport de zinc, fier, magneziu si complex de vitamina B. Negresa cu banane – reteta pentru diabetici – este foarte buna. Fara pic de modestie as spune ca am pregatit o prajitura absolut delicioasa. Alte retete pentru diabetici pregatite anterior: pasca dietetica sau chec cu pudra de roscove. Iata cat de simplu se face:

View Blog:

Clatite Cu Sos De Ciocolata Si Banane

    Clatite Cu Sos De Ciocolata Si Banane

View Blog:

Tort Deliciu Cu Ananas

Tort Deliciu Cu Ananas   Tort Deliciu cu Ananas este tortul perfect pentru orice eveniment. Se pregateste usor, are o crema fina, delicioasa, iar decorul si umplutura din ananas. Am folosit Dole Tropical Gold Premium Pineapple si va spun ca am fost foarte inspirata cand am ales aceasta conserva pentru ca este 100% natural, fara adaos de zahar, nu contine conservanti sau coloranti, are aciditate mai mica decat cea obisnuita si de aproape 3 ori mai multa vitamina C decat ananasul clasic. Pur si simplu te indragostesti de el!

View Blog:

Prajitura Rasturnata Cu Banane Si Caramel

  Prajitura Rasturnata Cu Banane Si Caramel Prajitura rasturnata cu banane si caramel m-a cucerit din momentul in care am vazut-o intr-o revista. I-am facut o poza sa fiu sigura ca nu uit de ea si iata ca v-am adus si voua reteta. 

View Blog:

Prajitura Vegana Cu Ciocolata Si Cocos

  Prajitura Vegana Cu Ciocolata Si Cocos   Prajitura vegana cu ciocolata si nuca de cocos este un motiv de bucurie pentru vegani, dar si pentru cei care renunta o perioada la oua, lapte si zahar. Si, daca aducem un plus de savoare cu ajutorul unor fructe folosite pe post de decor, rasfatul va fi la puterea a doua. 

View Blog:

Tort De Ciocolata Sau “Chocolate Cake,

    Tort De Ciocolata Sau “Chocolate Cake, My Love”  

View Blog:

Rulada De Cacao Cu Crema De

Rulada De Cacao Cu Crema De Mascarpone Si Cafea     Rulada de cacao cu crema de mascarpone si cafea – un desert foarte rapid, simplu si usor de pregatit, perfect pentru orice moment al zilei. Daca va place cafeaua cu siguranta veti indragi si aceasta rulada.

View Blog:

Tort Raffaello

Tort Raffaello     Textura blatului si compozitia cremei sunt realizate in asa fel incat papilele noaste gustative sa simta ca este vorba de Raffaello chiar daca am manca fara sa vedem ce avem in farfurie. Migdalele si nuca de cocos sunt esentiale, asa ca le veti regasi pe amandoua si va veti bucura de aroma si gustul lor pana la ultima imbucatura. Este cel mai bun tort Raffaello si este creat special pentru voi!

View Blog:

Oreo Cheesecake Fara Coacere

Oreo Cheesecake Fara Coacere   Un mini cheesecake cu oreo, pregatit special pentru rasfatul baiatului meu, poate fi o sugestie pentru un desert delicios, usor de pregatit, fara coacere.

View Blog:

Tort Cu Crema De Portocale - Kass

  Tort Cu Crema De Portocale Si Ciocolata Tort cu crema de portocale si ciocolata este deliciul perfect pentru o zi friguroasa de iarna. 

View Blog:

Tort Cu Trei Straturi De Ciocolata

Tort Cu Trei Straturi De Ciocolata     INGREDIENTE: (pentru un tort 22*33 cm) Pentru blat: 100 g unt 60 g ciocolata neagra 1 lingura de lapte 50 g faina 1 lingurita praf de copt 150 g zahar brun 2 pachete zahar vanilat 1 praf de sare 20 g praf de cacao neagra 1 ou + 1 albus 1/2 lingurita esenta de vanilie Pentru crema:

View Blog:

Cheesecake Cu Ciocolata Alba Si Lamaie

Cheesecake Cu Ciocolata Alba Si Lamaie   Acest cheesecake cu ciocolata alba si lamaie l-am pregatit pentru sarbatorile ce abia au trecut. Crema de branza are o aroma deosebita si un gust senzational. Se pregateste foarte usor, fara coacere, asa ca in maxim 30 minute este la frigider si asteapta sa fie decorat inainte de a fi servit.

View Blog:

Tort De Ciocolata Cu Visine

Tort De Ciocolata Cu Visine       INGREDIENTE:

View Blog:

Tort Ferrero Rocher - Diva

Tort Ferrero Rocher Zilele speciale din viata noastra cer ceva special.  Tort Ferrero Rocher sau declaratia mea de dragoste pentru deserturi ciocolatoase, ar putea fi o sugestie buna pentru petreceri sau atunci cand sarbatorim ceva.

View Blog:

Tort De Ciocolata Cu Crema De Branza Si Capsune

Tort De Ciocolata Cu Crema De Branza Si Capsune   Un tort cu ciocolata, crema de branza si capsune inseamna rasfatul pe care il acordam celor dragi sau musafirilor intr-o zi de primavara. O combinatie reusita daca vrem sa facem un cheesecake intr-o alta prezentare, fapt pentru care cei care adora cheesecake-ul nu se vor opri la o felie… 

View Blog:

Tort Cu Crema Mascarpone,

View Blog:

Tort Cu Crema Mascarpone

  Tort Cu Crema Mascarpone, Lamaie Si Ciocolata Alba INGREDIENTE:

View Blog:

Tort Cu Ciocolata, Mousse De Ananas

Tort Cu Ciocolata, Mousse De Ananas Si Bezea Cu Cocos Un tort cu ciocolata, mousse de ananas si bezea cu nuca de cocos este absolut perfect pentru orice zi festiva. O combinatie delicioasa de arome si texturi, ce va cuceri orice iubitor de ciocolata de la prima inghititura.

View Blog:

Tort De Ciocolata Cu Miez De Lapte

Tort De Ciocolata Cu Miez De Lapte  INGREDIENTE:

View Blog:

Tort Foret Noire

  Tort Foret Noire     Este cea mai rapida reteta de tort, dar trebuie pregatita cu frisca naturala altfel farmecul retetei se pierde, iar gustul nu este ceea ce ne dorim de la un asemenea tort. Eu am folosit visine din compot, insa data viitoare il voi pregati cu cele din visinata cu putin egoism din partea mea (sa fie un tort doar pentru adulti).

View Blog:

Cheesecake Cu Portocale Si Mandarine

Cheesecake Cu Portocale Si Mandarine   INGREDIENTE:

View Blog:

Tort Diplomat Cu Fructe

    Tort Diplomat Cu Fructe Tortul diplomat cu fructe este un deliciu absolut! Nu este greu de facut, nu necesita operatiuni complicate, asa ca trebuie sa il incercati neaparat…

View Blog:

Tort Cu Crema Din Unt Cu Bezea Elvetiana

  Tort Cu Crema Din Unt Cu Bezea Elvetiana Si Zmeura   Tort cu crema din unt cu bezea elvetiana si zmeura, o experienta senzoriala placuta, precum promisunea unei calatorii pe taramuri de poveste. Placerea de descoperi gustul si aroma de zmeura vor rasplati fiecare lingurita din acest tort.

View Blog:

Cheesecake Cu Portocale Si Miez De Ciocolata

  Cheesecake Cu Portocale Si Miez De Ciocolata   INGREDIENTE:

View Blog:

Tort De Ciocolata Cu Zmeura

  Tort De Ciocolata Cu Zmeura   Cine spune ca nu se pricepe la gatit? Refuz sa cred ca reteta aceasta nu poate fi pregatita de orice incepator in ale gatitutului, pentru ca este atat de simplu de facut, incat totul pare o joaca… 

View Blog:

Tort De Ciocolata Cu Crema Amarula

Tort De Ciocolata Cu Crema Amarula

View Blog:

Cheesecake Speculoos Cu Visine

Cheesecake Speculoos Cu Visine   INGREDIENTE:

View Blog:

Tort Cu Mac, Frisca Si Mandarine

Tort Cu Mac, Frisca Si Mandarine Un tort senzational pentru zile speciale, cu blat cu mac si o crema de frisca aromata cu lichior de oua.

View Blog:

Tort Cu Banane, Migdale Si Crema Ganache

**** Tort Cu Banane, Migdale Si Crema Ganache **** INGREDIENTE:

View Blog:

Tort Sah Cu Crema De Capsune

Tort Sah Cu Crema De Capsune   La inceput de primavara nimic nu este mai bun decat un tort cu capsune… 

View Blog:

Tort Mousse De Ciocolata Cu Masascarpone

Tort Mousse De Ciocolata Cu Mascarpone

View Blog:

Tort Cu Crema De Lamaie Si Afine

  Tort Cu Crema De Lamaie Si Afine Un tort cu crema fina si un gust placut dulce-amarui, chiar si pe gustul celor mai mofturosi, perfect pentru orice ocazie si in orice anotimp…

View Blog:

Cheesecake Cu Coacaze Negre La Pahar

Cheesecake Cu Coacaze Negre La Pahar     Cheesecake cu coacaze negre la pahar,  rasfatul dulce pentru zile caniculare de vara, m-a cucerit din momentul in care am pus sosul. Pe cat de simplu se pregateste, pe atat de gustos este, asa ca nu stati prea mult pe ganduri si incercati-l. Putem inlocui cocazele negre cu afine, zmeura, mure, coacaze rosii.  INGREDIENTE: (pentru 4 portii) 100 g biscuit digestivi

View Blog:

Tort De Ciocolata Cu Nuca Si Rom De Post

Tort De Ciocolata Cu Nuca Si Rom De Post INGREDIENTE:

View Blog:

New York Cheesecake - tort

New York Cheesecake   “New York Cheesecake” este unul din cele mai bune si mai delicioase dintre cheesecake-uri. Il putem servi simplu sau cu diverse topping-uri, in functie de gusturi. Un tort delicios, special, cu dedicatie…

View Blog:

Dulciuri de post

Risotto Dulce Cu Nuca De Cocos Risotto dulce cu nuca de cocos este o reteta realizata special pentru cei care au intoleranta la lactoza sau sunt alergici la lapte. O problema medicala nu ar trebui sa ne impiedice sa ne rasfatam oricand cu o portie de orez cu lapte vegetal. Orezul cu lapte din copilarie sufera o mica transformare si aduce cu ea arome delicioase intr-un desert sanatos.

View Blog:

Sugestii Pentru Masa de Pasti

              CIORBA ARDELENEASCA DE MIEL   INGREDIENTE: capul si bucati de carne de miel 3 morcovi 1 patrunjel 1 telina 1 ceapa alba 2 cepe verzi 1 catel usturoi

View Blog:

Retete cu carne!

RASOL DE VITA CU SOS DE HREAN Rasol de vita cu sos de hrean – O reteta simpla, buna si sanatoasa, de carne fiarta fiarta servita alaturi de legume si un sos picant de hrean. Putem adauga pe carne putin ulei de masline, foarte putina zeama in care a fiert si daca ne plac culorile presaram cateva verdeturi tocate fin. INGREDIENTE: 1.2 kg rasol vita

View Blog:

Deserturi, prajituri!

                    Inghetata de banane Inghetata este desertul preferat in zilele caniculare (si nu doar atunci), iar cea de banane ne cucereste atat prin rapiditatea cu care o pregatim, dar si prin aroma.